Ik ben Chedda en ik heb OI, de Care4BrittleBones postercampagne

(Update: 4 april 2020)

Bijna een jaar geleden, op 24 augustus, schreef ik over: “Ik ben Jeanette en ik heb OI… de Care4BrittleBones postercampagne“.

Dezelfde campagne loopt nu, maar dan met Stijn in de hoofdrol: “Ik ben Stijn en ik heb OI.” Misschien heb je de poster weleens gezien ergens op straat in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Haarlem of een andere stad.

Naast de poster ook een kort filmpje

Bij de postercampagne hoort een filmpje. De campagne is onder andere bedoeld om OI meer bekendheid te geven, maar ook een meer menselijk gezicht. Net zoals het fimpje over Stijn op www.stijnstory.nl .

De de uitzending van Jong van de EO uit 2008: “Ik ben megaklein.” 😩😂  vonden wij geschikt, maar die mochten we niet kosteloos gebruiken helaas 🙄.

Zelf een fimpje maken

Toen besloten we zelf beelden op te nemen met een professionele videopartij uit Hilversum die dat vrijwillig wilde doen voor Care4BrittleBones.

Het idee was met een GoPro-camera bij Doing tijdens de rolstoelhockeytraining wat stukjes filmen. Daarna wilden wij ook een interview opnemen met mij over hoe het is om te leven met OI en om meer over mezelf te vertellen.

Na 15 jaar brak ik op Wishbone Day een bot :O
Op 6 mei (Wishbone Day 😱) was ik onderweg naar de winkel om ijsjes te halen voor mijn keelontsteking, maar ik nam een bocht te scherp met mijn scootmobiel. Ik ben er toen uit gelanceerd op een grasveld 😱. Ik brak mijn schouderblad na 15 jaar niks gebroken te hebben!! Behoorlijk traumatisch kan ik gelukkig navertellen, want op stoep maak je een hardere landing dan op gras kun je je voorstellen 😱 Sindsdien heb ik niet meer gehockeyed en werd het idee voor het filmpje anders. Namelijk, alleen het interview.

Mitella
Met mijn mitella

Binnenkort zie je mij dan op de postercampagne
Gisteren hebben wij met de videopartij het interview eindelijk opgenomen. Het werd een gesprek tussen mij en de regisseur.  Het was een lang gesprek met verschillende onderwerpen:

  • Leven met OI
  • Mijn lengte (1.12m)
  • Starende mensen
  • De moelijke dingen
  • Relaties en nog veel meer

Uiteindelijk blijft er straks maar 1,5 minuut video over en ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke versie. Dus nu nog monteren en dan staat straks de video online en word de poster landelijk verspreid. Misschien kom je mij wel tegen 😍🙈

Interview met Ronald
Interview met Ronald

Maar tot die tijd kun je nog genieten van Stijn op www.stijnstory.nl

Ik ben Stijn en ik heb OI
Ik ben Stijn en ik heb OI

Meer weten over OI?

Meer foto’s op Facebook: https://www.facebook.com/jeanette.chedda/posts/10154107647224892 

For more information about Osteogenesis Imperfecta in English, check out OIFE:

Meer zien en weten? Volg mij ook op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest en Snapchat ❤️

Like mijn Facebook – pagina ❤️ Abonneer je op mijn YouTube – kanaal voor mijn vlogs ❤️Volg mij op Twitter ❤️ Volg mij op Instagram ❤️ Volg mij op Pinterest ❤️ Voeg me toe op Snapchat: Shan0ee (0 = nul) ❤️

4 gedachtes over “Ik ben Chedda en ik heb OI, de Care4BrittleBones postercampagne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s